علاقمندی افراد برای حالت دادن به موها به دوران باستان باز می گردد. از دوران باستان تا به امروز بیشتر افراد علاقمند به تغییر مدل موهای خود بوده اند و در دوران باستان با استفاده از روغن ها، مواد معطر، استوانه های فی به موهای خودشان حجم می دادند. در این مطلب به بررسی مضرات حالت دهنده های شیمیایی مو می پردازیم. 
کرم، واکس، اسپری، موس، فوم و . از حالت دهنده های شیمیایی مو هستند که بیشتر افرادی که موهایشان حالت نمی گیرند از آن ها استفاده می کنند. عده زیادی از افراد هستند که پس از شست و شوی موهایشان و پیش از خروج از منزل از این حالت دهنده ها استفاده می کنند. عده کمی هم هستند که با مضرات این مواد آشنا هستند. تمام محصولات حالت دهنده مو، از لحاظ شیمیایی پلیمرهایی حل شده در حلال مایع می باشند. ژل، موس و فوم از لحاظ ترکیب شیمیایی پلیمرهایی بر پایه آب هستند و اسپری ها بر پایه الکل و کرم ها نیز بر پایه روغن می باشند.صل کردن رشته های مو به هم از وظایف پلیمرهای موجود در این ترکیبات می باشد. همچنین پوشش پلیمری محیط بر تارهای برهم چسبیده مو، موجب بیشتر شدن حجم کلی آنها هم می گردد. 

اتصال نقطه ای و اتصال جانبی از انواع اتصال موها می باشد. در اتصال نقطه ای، تارهای مو در یک نقطه همدیگر را قطع کرده و در اتصال جانبی، موها به شکل طولی به هم وصل می شوند. اتصال موها به شیوه جانبی، هم حجم زیادتری به موها بخشیده و به صورت ملایم تری در کنارهم نگه می دارد. همچنین کوتیکول آسیب کمتری را متحمل می شود. از این رو تولید کننده به گونه ای باید این محصولات را تولید کند که اتصال ایجاد شده توسط آنها، اتصال جانبی باشد.
موس ها ساده تر هستند!
از سایر فرآورده های حالت دهنده مو که به صورت کف کرم شکلی از بطری بیرون می آید، موس ها هستند. از نظر ساختار و ترکیب، موس ها به ژل شباهت دارند فقط فرق آنها در این است که در ترکیب موس افزون بر مواد فعال، کمی ماده پیشران هم وجود دارد. وظیفه ماده پیشران، تولید کف و خروج ماده است. بایستی با شانه، کف موس را روی موها پخش نمایید. 
در حقیقت موس ها موجب افزایش ضخامت به موها مورد استفاده قرار می گیرند و معمولا با سشوار از آنها استفاده می شود.
در مقایسه با ژل، موس لایه نازک تری را ایجاد کرده و توانایی آن برای نگه داری کمتر است و قابلیت آن در حالت دهندگی مو نسبت به ژل کمتر است. 
ژل مو
انواع ژل ها به شکل روغنی یا میکروژل ها و ژل های حقیقی یا پلیمری وجود دارند. ژل های روغنی معمولا برای رفع گره خوردگی مو هنگام برس زدن و ایجاد درخشندگی بیشتر برای مو مورد استفاده قرار می گیرد. این ژل ها به شکل امولسیون های شفاف روغن در آب عرضه می گردند. قطرات روغن به اندازه ای کوچک هستند که امولسیون براق به نظر برسد. 
در ژل های حقیقی یا پلیمری، مخلوطی از آب، عاملی حالت دهنده و پلیمر تثبیت کننده با وزن مولکولی بالا می باشد. رشته های مو، هنگام قرار گرفتن این مواد روی مو، با مخلوط آب و پلیمر پوشانده می شوند. پس از آن، آب از روی مو تبخیر می شود و روی آن را لایه نازکی از پلیمر می پوشاند. الکتریسیته های ساکن و گره ها باید تا حدودی کم شوند. پلیمر باید انعطاف پذیر، شفاف باشد و یک پوشش سبک روی مو ایجاد نماید. بعد از اینکه موهای خود را با شامپو شست و شو دادید، آب اضافی را به وسیله حوله، (حوله را روی موها گذاشته و بردارید) از روی مو کنار بزنید. پس از آن اندکی ژل کف دست خود ریخته و به شکل یکنواخت روی همه موهای خود پخش نماید. حتما دقت کنید که کمی ژل بزنید تا لایه نازکی از آن روی موهایتان قرار بگیرد. سپس موهای خود را شانه بزنید.


آرایشگران ماهر مو ,ها ,های ,حالت ,روی ,ژل ,حالت دهنده ,هستند که ,موس ها ,به شکل ,موهای خودمنبع

آموزش پر کردن ابروها با آرایش

آموزش کامل و دقیق رنگ کردن مو در خانه

زیباتر شدن

معرفی ماسک مو های معجزه آسا

ماسک مو

آرایش صورت

از سیر تا پیازِ عطر!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

شمیم باران لوازم جانبی و قطعات یدکی خودرو تجهیزات نظافتی کیمیانفیس لوکال بکس Soroush Dadashi Official Website موزیک-باس nicolassmdqib372 Webbplats s360 7y7